Vrachtwagennavigatiesystemen
Description

Vrachtwagennavigatiesystemen (GPS)

De vrachtwagennavigatieproducten van Snooper zijn betrouwbaar, leveren hoge prestaties en maken gebruikt van de allernieuwste technologie in de branche.

 

De juiste weg aanhouden, producten op tijd leveren en ongeschikte wegen en gevaren vermijden is onderdeel van het leven van een vrachtwagenchauffeur. Een betrouwbaar navigatiesysteem in de cabine kan chauffeurs hiermee helpen.

 

Onze systemen zijn uitgerust met kaarten van Here™ op straatniveau en onze eigen marktleidende flitspaaldetectietechnologie, essentieel voor chauffeurs die vaak door onbekende gebieden rijden.

 

We begrijpen de specifieke behoeften van chauffeurs. Onze vrachtwagennavigatieproducten zijn ontwikkeld met het oog op deze behoeften, met functies voor eenvoudige routeprogrammering, het vermijden van gevaren en efficiënt rijden.

 

Alle Snooper-vrachtwagennavigatiesystemen bevatten de uitgebreide kaarten van Europa op straatniveau, en chauffeurs die een rustpauze nemen kunnen profiteren van de digitale televisieontvangers in onze premium navigatieproducten.

 

Als u meer informatie wenst over onze navigatiesystemen voor vrachtwagens of een van onze andere producten, kunt u dit aan het Snooper-team vragen.

There are currently no resources available for this category

4 artikel(en)

4 artikel(en)